Tuesday, May 11, 2010

Kereta Tanpa Pemandu

semalam aku tertinggal purse kat opis. dah sampai rumah baru perasan purse tak ada dalam handbag. pagi tadi aku terserempak kereta polis tengah saman moto. dem! luckily dia tak tahan aku. lagi satu, masa nak belok simpang UTM, aku terserempak kereta tak ada penumpang pemandu! ahhhh. *pengsan* kereta tu rupanya stereng sebelah kiri (kira macam kereta negara orang putih). mercedez compresser kaler hijau no. plate JHS67. lelaki yang bawak. ada siapa-siapa pernah ternampak tak?

malam tadi pertama kali aku YM dengan abang hensem. topik yang aku chat dengan dia adalah perfume dia. hahaha. okayh2. aku dah tahu brand perfume dia. actually dia suruh orang tengah bagitahu aku suruh add dia. tapi aku segan nak add ym dia. end up, aku suruh orang tengah invite conference untuk kita bertiga. aku masih belum add YM dia. malu. tapi kan, aku rasa kan, aku dah tak excited nak kenal dengan dia. mungkin aku hanya terpesona dengan bau perfume dia.

:)

4 comments:

(-_-") said...

dei tambi.
kalau aku bwk kete sorang2..kete aku pon xde penumpang. =|

nuyuljana said...

ahahahaha.

aku salah tulis weyh.

supposely pemandu bukan penumpang.

terima kasih kerana prihatin!

:DD

k.e.r.i. said...

itu kah namanya crush?

Jet said...

Oh,your blog is very nice .I really like it ◕‿◕



..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


----------------------------------
Welcome to my websites :
Desktop Wallpaper
Theme for Desktop
Theme for Mobile
Theme for Media