Thursday, October 13, 2011

Shila Amzah - Patah Seribu Chord

Aku tengah kemaruk satu lagu ni. Aku cari chord lagu ni kat Google tapi belum ada orang post. So, aku ikhtiar cari kat YouTube dan buat chordnya based on video penyanyi asalnya. So, kepada yang nak chord lagu Shila Amzah - Patah Seribu, silalah copy. Jangan lupa cakap terima kasih dan doakan aku bertambah comel. hehe. Enjoy!




Shila Amzah - Patah Seribu

Intro : G D Em C D

G D
Walau kau tiada di sini
Em C D
Ku tetap ingat semua pesanmu
G D Em
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
C D Am
Bisikan kata kepadaku
Em C D
Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Am Em C D
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu

Chorus
G D
Oh.. patah seribu hatiku
Em C D G D
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Em C D G D Em C D
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

G D Em
Biar pergimu tanpa relamu
C D
Namun hatiku tetap rasa
G D Em
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
C D Am Em C D
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Am Em C D
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan

G D
Patah seribu hatiku
Em C D G D
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Em C D G D Em C D
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

G D Em C

D G D
Sayangku mohon padamu
Em
Segera tinggalkanku
C D G D
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Em C D G D Em
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku
C
Pergilah

Nota : Nak buat cover lagu ni tapi takde video recorder. Sedih.

10 comments:

Liliyuli said...

terus aku download lagu ni..first time dengar..hehe

AngkarA said...

thank youuuuuuuuuuuuu.. jatuh cinta dgn lagu ni

farah said...

thank u!!

Anonymous said...

thanks a lot....semoga bertambah comel heeee

nuyuljana said...

liliyuli - sila la dengar. layan :)

AngkarA - sama2 :D

farah - you are welcome :)

Anonymous - thank you! :D

syasha azmay said...

thank you.. semoga bertambah comel ye.. :)

azriq said...

thanks..! this is sooo helpful!

cik pqa said...

thanks !!!! :)

Liling said...

aku tgh main lagu ni dengan gitar. hehe.


=P

Btw,follow you. http://lovelynemo.bblogspot.com

muhammad aqil said...

aq nk try arghh chord nie senang.!!!