Wednesday, October 19, 2011

Terrible

Tiba-tiba rasa stress. Aku rasa macam nak shopping. Nak beli handbag ke, kasut ke, handphone ke. Ah damn. Mana pergi semangat aku nak savings untuk beli kereta. Mana?Mana? Aku rasa macam nak nangis tapi takde sebab nak nangis. Boleh tak aku nak nangis tanpa sebab?

Aku rasa TERRIBLE sekarang ni. Kenapa? Aku syak hormon tak stabil. :(

3 comments:

pakngah.misteri said...

tuari kat group CICT (pesbuk) ada adik syed rahazuan posting pasal beli kereta. kalao ko minat, ko buleh call dia.. more info: ko check kat pesbuk CICT..

pakngah.misteri said...

adik syed rahazuan keje dgn proton..

nuyuljana said...

ok.

tq :)