Thursday, April 30, 2015

Kedai Menjual Bateri Kereta Yang Murah di Johor Bahru

Jika anda mencari-cari kedai bateri kereta yang murah di Johor Bahru, boleh lah ke sini. Lokasi nya berdekatan dengan Dewan Glulam, Larkin. Jika anda nampak Dewan Glulam di sebelah kiri, buat U-turn di traffic light berdekatan dan terus. Sebelum jejantas ada lorong, masuk ke lorong tersebut.

Baju kelabu tu tauke kedai
Ni papan tanda kedai
Lorong sebelum jejantas
Ni gambar kereta aku sebelum tukar bateri
Gambar bateri kering baru
Aku tukar bateri kering jenama Yokohama. Harga bateri RM140 dan trade in bateri lama. Jika tak trade in bateri lama, harga bateri kering aku RM160. Waktu operasi kedai adalah dari 9:30 pagi hingga 6:30 petang bagi hari Isnin hingga Sabtu. Hari Ahad pula dari 1:00 petang hingga 6:00 petang.

Semoga entri ini bermanfaat untuk semua. Jika ada tempat lain yang jual bateri kereta dengan harga yang murah dan berpatutan, sila tinggalkan di ruangan komen.

Terima kasih.

9 comments:

tenku butang said...

haii.. cakkk..
done follow sini no.121,
hope will follow me back..
http://tengkubutang.blogspot.com/ - Official blog

salam kenalan.. semoga kita dapat kunjung-mengunjung pasni..

kalau suka kucen, follow blog ini juga..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Siti Aishah Shahadan said...

Thanks utk entry ni, sgt membantu sy yg bukan org jb :)

Siti Aishah Shahadan said...

Thanks utk entry ni, sgt membantu sy yg bukan org jb :)

fairuz kapi said...

Bagus entry ni, hari kereta wife saya bateri Kong...saya search Internet jumpa blog ni...harga bateri Di kedai ni memang berpatutan kalau dibandingkan dgn kedai kedai servis kereta di JB. To.

Faizal Ibrahim said...

Boleh pakai kad kredit tak kedai ni?

Malique Merican said...

Kat mana lokasi kedai?

nuyuljana said...

Faizal Ibrahim - Saya tak pasti boleh pakai kad kredit atau tidak. Saya bayar cash masa tu.

Malique Merican - Cuba guna waze. Landmark nya bertentangan dengan Dewan Glulam, Larkin.

Muhamad Osman said...

Ni bukan yg dpn cidb tu kan..