Monday, June 28, 2010

Burrrrpppp!

kenyang gila makan pizza bersama keluarga tadi. order 2 large pizza tambah cheese. fuhhhh! terbaik la!

since aku masuk utm, aku memang dah jarang update blog. bukan malas tapi aku perlu komitmen dalam membuat coding. kerja aku sekarang lebih tough dari kerja lama. kadang-kadang pressure tapi aku pujuk hati ni supaya tabah dan terus belajar.

keluarga pun sangat supportive. alhamdulillah aku bersyukur sebab keluarga aku bahagia kini. tiada lagi gangguan manusia yang iri hati. aku harap kebahagiaan ini terus kekal. amin.

da lama tak hang out dengan kawan-kawan sebab penat bila dah balik keje. so entri untuk kawan-kawan memang tak ada. tapi aku tetap rindu mereka. so call dan text aje la.

kekasih? teeeetttt. kt utm ni ramai sangat dah kawin. yang bujang tak ramai. tapi ni statistik yang aku buat semasa cuti sem. nanti next week dah naik cuti sem tak tahu la kan? hik-hik-hik.

so far, aku sangat bersyukur kepada Allah atas nikmat yang telah DIA berikan. aku harap apa yang dipinjamkan ini dapat aku gunakan sebaik mungkin.

buat semua, jaga diri. tata :)

5 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

saya pon rindu kawan2 gak!! =(

jo said...

mana boleh gua nak bawak budak sekolah pergi karoke...adoi....

k.e.r.i. said...

hari-hari bergelumang dengan coding.
HAHA.
*psst, takde keje kosong kat UTM? LOL

khairi yusof said...

kije skang lagi susah ke??
rasa nya macam previous job lagi susah jekkk...tetttt:-p

majid said...

makan pizza x ajak ak..lama tak jumpa ko..huhu