Tuesday, October 19, 2010

Terasa Saat Kehilanganmu

Aku sedang mengalami kemurungan. selalunya kalau aku tension, aku akan main gitar sampai aku rasa ok. tapi sekarang ni gitar aku dah xley main sebab bunyi dia dah sengau. pastu abang aku kikis bridge yang kaler putih tu. ahhh.. terus bunyi macam kayu tik tok. nak beli gitar baru.

arghhhh!

tension

tension

tension

ada sape2 nak kasi pinjam gitar x? :-(

2 comments:

Kuwe said...

patutla dah takda video cover lagi dekat facebook.

meh amek gitar aku meh. cap ayam.


boleh? heh heh.

fndrocka said...

Masa kat universiti aku ada bbrp ketika rasa sangap gila nak main gitar..sampai sanggup gi bilik org tak kenal utk pinjam gitar.ahah