Thursday, July 12, 2012

Chemistry

Pagi tadi, awak call office saya. Awak nak cakap dengan saya. Bila saya dah jawab, awak lupa nak tanya apa. Comel la awak ni. Kita berbual pung pang pung pang pasal sistem. Lepas tu, saya ada call awak semula untuk bagitahu masalah awak dah selesai. Tengahari tadi, secara tak sengaja, saya ternampak awak tengah lunch dengan kawan awak. Saya nampak awak tapi awak tengah khusyuk berbual dengan kawan awak. Akhirnya, awak nampak saya juga. Yayy! Suka bila awak nampak saya. Tapi saya tak respond apa-apa sebab saya malu dengan awak. Eh, warna baju kita sama la. Kita ada chemistry ke agak-agak awak? Saya minat kat awak since first time saya jumpa awak. Masa tu, wondering siapa la nama awak sampai saya terdengar ada orang panggil awak. Baru lah saya tahu nama awak. Ada jodoh kita jumpa lagi eh. hiks! =D

2 comments:

✿dazZdaEng✿ said...

suweeet
kite pon penah suke org n tgk dr jauh
tapi bezanya tak penah tegor.

nuyuljana said...

dalam telefon berbual macam dah kenal lama. bila terserempak terus jadi skema sampai tak tahu nak respond apa. HAHA