Monday, March 2, 2009

I've been tagged by Flora!

huhuhu.. ni kali pertama aku ditagged! aku blur jap!haha..

10 perkara tentang orang yang tag aku :-
  1. nama dia flora.. nama penuhnya terlalu panjang untuk ditaip!
  2. aku kenal dia dari group 1987 dalam friendster
  3. kekasih hati nya bernama ekwan a.k.a bro or M.I.E.S
  4. dia sangat jiwang (baca ar blog dia) ha ha!
  5. kawan dia dalam friendster lebih ramai dari kawan aku!
  6. tarikh lahir dia 19 mac 1987 sama dengan best friend aku..
  7. dia ade presentation praktikal di Perak pada hari jadinya nanti..
  8. peramah
  9. nama die sangat unik bagi aku ar!
  10. dia suka bergambar (i guess)
Ini pula 10 perkara tentang diri aku :-
  1. nama penuh aku nurul jannah binti mahmud
  2. tarikh lahir 12/12/1987
  3. suka kaler ungu, pink, coklat & hitam! (tamak gilew) ha ha!
  4. sudah bekerja sbg analyst programmer
  5. sangat sayang keluarga!
  6. masih single.. (promote ckit) ngeh3..
  7. ade parut kat sebelah kanan mata sebab eksiden baru2 ni (7/2/09)
  8. emosi selalu xstabil semenjak eksiden! *sigh*
  9. harta paling berharga bg aku ialah vs125r, compaq presario v2000, SE Z610i, heiress & present from K.A!
  10. sangat suka main pool! wheeee~
Senarai nama mangsa yang aku nak tagged :-
  1. chinnoise
  2. Royalmentega
  3. 'Azyyati
  4. Bagonb
  5. Popstar
yeay! selamat bertagged!

6 comments:

Angela said...

Hai Janna! It's Angela here,still remember me? :P Gladly knowing that you have a blog too :)

Wah wah..dah ada occupation now :) Bestnyer buat duit,hehe.

nuyuljana said...

huhu..
hye angela..
i still remember lorr..
my senior!
he he!

striker said...

salam.

da wat =)

majid said...

haha..tag tue ape bende binatang..sape yang start letak name dier "tag"..aku tgh bosan nie..tgh trouble shoot sql server pny problem..tolong aku...google pn cm x boleh pakai je..bagi lh manual skit..nie x semua kasi komen je..
i love jana

Angela said...

Hehehehe..

By the way,I owned a Compaq Presario C700! Love my baby XD

Gotta add your blog link to mine :) (AND RSS-ing/follow too)..just because :)

nuyuljana said...

huhuhu..
ogey..
i'll do the same thing!
:D