Wednesday, February 3, 2010

Office Baru

Aku dah berpindah ofis dari UTM MTDC ke Setia Tropika. tempat baru best sebab ada partition meja. Kalau ofis lama just meja biasa, member aku siap cakap macam bilik darjah. WTH? hahaha. bilik darjah tu lah aku duduk selama dua tahun. ofis baru ni belum pasang internet. Ni hari ketiga aku di sini. Ofis aku tingkat tiga. OMG! penat siot naik tangga hari-hari. susah sikit time lunch sebab tempat baru. kedai belum banyak ada. by the way, ofis aku hanya seminit dari rumah. hehe.

p/s - aku bercadang nak beli broadband. ada cadangan tak nak guna celcom, maxis or wimax?

6 comments:

naz said...

wimaxxx:)

xull said...

ko baik bli streamyx je.. pasang kat umah ko.. tarik wayar sampai opis.. kan 1 minit je. dekat tu..

xull said...
This comment has been removed by the author.
zairi said...

1 minit dah sampai rumah?giler dekat??naik tangga tengkat 3 pakai terbang ke hape ni??

jo said...

potong! potong! potong!

nuyuljana said...

naz - laju ke?

xull - hahaha. opis dah ade tenet. ni utk kat umh punye je la.

zairi - haha. mmg dekat. aku naik tangga pakai kaki je.

jo - potong apakah? hahaha.