Thursday, April 22, 2010

Insert Update Delete

minggu ni dah masuk minggu kedua aku di opis baru. perkara yang perlu aku highlightkan di sini adalah aku adalah satu-satunya gadis yang masih bujang dalam jabatan aku. auwwww. :))

yang kedua, ada abang hensem kat depan opis aku. perfume dia wangi gila sampai satu opis boleh bau kalau dia lalu. fuhh~

yang ketiga, bulan ni aku tak ada gaji. :((


nota - start hari ini sampai next week, abang hensem tak ada sebab pergi BTN. aku rindu bau perfumenya. haih.

2 comments:

naz said...

haiihh i pun nak sembur perfume la nanti haha

Liliyuli said...

hensem sgt ke? kat ne opis ko? aku nak pergi ni ngan jo...hahaha