Tuesday, October 8, 2013

Parcel Received

Minggu lepas, aku dah pos hadiah untuk Shafiq Vai. Setiap hari aku check online kat website pos laju sama ada parcel tu dah diambil atau belum. Alhamdulillah, semalam dia dah ambil. Teruja sangat bila dia sanggup datang pejabat pos untuk ambil parcel tu. Thank you very much for your effort. Sorry sebab susahkan awak. I really hope you like it.

Nota : tadi kat Instagram ada video Shafiq nyanyi. Aku repeat video tu lebih dua puluh kali. Kah kah kah. Suara ala-ala Tam Spider. Cair weyh. Haih.

p/s - update blog through my not so new Samsung Note 2 :D

3 comments:

eddy haikal said...

Video Shafiq nyanyi kt instagram sape? nk tengok :D

Azlan Zamri said...

Can i have your email ? nak tanya soalan sikit.

nuyuljana said...

Sure. Email me at nuyuljana@gmail.com