Wednesday, February 25, 2009

Jiwa Kacau!

lately aku rase hidup aku ni serabut ar! sangat serabut.. macam-macam aku fikir.. banyak benda aku nak bayar! arghhhh.. tension siot! nampak jew muka aku tenang tapi dalam otak ni mcm wire-wire yang dah berselirat! aku memang tak cukup tdo! asik fikir aje.. kan best kalau aku dapat durian runtuh! ha ha!

semenjak eksiden ni, aku dah takot siol bawak moto.. smlm tayar bocor kat highway.. perghh.. nasib baik aku xeksiden lagi.. haizh~ ape la nak jadi ngan aku ni.. tadi, aku bawak moto berdebar-debar.. padahal bawak 50-60km/j jew! aku rase ni la kali pertama aku sangat berhemah ketika memandu.. aku dah mengerti sekarang ni kenapa orang bawak kenderaan slow macam siput..

weyh, aku benci siol keadaan aku macam ni.. aku dah macam x yakin jew bawak moto.. jana!!! what's wrong with u???? kembalikan jiwa kentalku!!!

nota : aku harap semuanya akan kembali seperti dulu..

location : technopark, skudai
time : 9:15 a.m
listening to : Coco - Mengintai Langit
Mood : Jiwa Kacau!

2 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

jiwa kacau?

jangan kacau kacau..

kalau celaru celaru ok jugak..

nuyuljana said...

hehe..
kalau celaru nanti dah sama
macam kamu!