Friday, April 24, 2009

Dilamar? Wow!

pagi tadi, aku dengar hot fm. hot chat pagi ni berkisar mengenai bagaimana anda melamar isteri/kekasih anda. then aku terdengar jawa rangers ada cakap pasal pembaca berita di Amerika Syarikat dilamar ketika sedang membuat liputan 'live' di kaca tv. aku pasti ramai wanita di luar sana yang cemburu dengan video klip ini. apa komen korang? camne plak skill yang korang gunakan untuk melamar insan tersayang?

nota lamar : ada orang mau lamar aku dekat billboard x? hahaha! XD

8 comments:

Mr.Dinosour said...

Saye ingin melamar seseorg seperti Nora Danish atau pun ala2 Jessica Alba in a hot air balloon while watching the sun set! woooot!~hahahaha..tggi gak cita2 ku..

nuyuljana said...

haha.

incik dinosour,

tinggi gilew cita-cita!

woohoooo!

HEMY said...

aku tak lamar pn..ahahaha..eh, aku belum kawin...mmg tak lamar lg

tp rasanya sempoi ajeeee

Mee Chee said...

hehehe...yang!!
i dah x tulih dlm blog meechee.blogspot tu..
this is my new blog :)

fazadilla said...

bestnya dilamar dgn selori rose putih n purple:P haha..iskk..bole ke:P

a.b geldofg said...

aku tgu ko yg lamar aku

nuyuljana said...

hemy - :)

mee chee - ogey! roger that..

dilla - huhu.. beshnye! ade eh rose kaler purple? xpnh jumpa lg. hee~

a.b geldofg - hahaha. sumpah lawak!!! so noti eh u! =P

PeErA said...

nuyul,,
abg den lamar lam kete je,,
tp,,,
best sgt2,,,
ad jgk insan yg nk melamar diri ini,,
wakaka~