Monday, April 20, 2009

Yeay! Aku Menang Award!


hahaha. aku gelak bila di'award' sbg blog paling gila! best!
xde la best mane pun. neway, thanks kepada nakamichie kerana menghargai blog aku. :)

dan aku dengan bangganya ingin menyerahkan award ini kepada jiwa celaru, zairi, pipi dan vidadarisakura. ni la 4 blog yang aku wajib lawat hari2. thanks sebab menyinari hidup aku dengan penulisan yang bagus! ;)

19 comments:

zairi said...

ape lobang tag kitorang.hantar la tag tu kat blog che-det sana.x pun kat anuar ibrahim.kalau dia x balas kasi maki kat ruang komen dia.aku dah try buat dah.

a.b geldofg said...

thniah dpt awrd...thniah dpt tag (tapi aku boikot tag)

terima kasih kerana rajin geledah entry2 aku

salam alam maya


maya karin

hehehehehehe

nuyuljana said...

zairi - hee~ tengok la..

a.b - tq2.. aku suke sume entri ko.. salam perkenalan :)

a.b geldofg said...

KO TK HABIS LAGI GELEDAH ENTRY2 AKU YE

HEHEHEEH

APA2 TQ

MANA KO JUMPA BLOG AKU NI?

nuyuljana said...

ehehehe..

seronok baca blog ko!

masuk ngan jiwa aku.

aku jumpa link ko dr zairi kot.

hee~

nape?

ko penat membalas komen kew?

lalala~

a.b geldofg said...

bab balas komen aku no hal bila trk bz aku balas je



zairi memang budak best

akupn suka blog dia

nuyuljana said...

hee~

taw xpe.

blog ko pun best.

klu x, takkan aku beriya-iya nak baca sampai entri pertama ko.

ehehe.

u've done a very good job!

Ahmad Azrin Aziz said...

terima kaseh banyak banyak deh.. :)

nuyuljana said...

sama-sama. :)

a.b geldofg said...

hahahahaha ko ni pagi2 dah sarapan kt entry2 aku

hahahahaha

apa2pun tq

nuyuljana said...

hee~

aku jadi murah senyuman bila baca blog ko.

best! best! best!

a.b geldofg said...

slama ni ko susah snyum ke?

tu aku tgk gmbar2 ko snyum2 je

nuyuljana said...

aku senang jew senyum.

tapi sekarang ni lebih murah dengan senyuman.

means banyak senyum.

aku xtaw la kalau ada orang yang jatuh longkang dengan senyuman aku.

ko lah yang harus bertanggungjawab.

hee~

;)

a.b geldofg said...

aku ke yg bsalah?

kalau cmtu aku nak tulis entry2 scara seriuslah lepas ni

nuyuljana said...

alololo..

majuk la plak..

it's ok la!

i do like it.

hee~

lagi lucah, lagi afdal.

hahaha.

*aku da senget arini*

Atan said...

he he he mcm nabil

nuyuljana said...

ha ha.

tapi tak dapat kete lor..

:D

alif-mikail said...

:D ngeeeeee .. tahniah

nuyuljana said...

tq2..

*hati aku berbunga-bunga bila blogger terkenal komen blog aku*


:)