Tuesday, February 1, 2011

Hilang

Handphone aku hilang. Terkedu dan terdiam selama lima saat. Tadi aku lunch kat Jusco. Ada orang belanja aku makan sushi king. Masa tengah makan, aku ada text someone dan aku letak handphone atas meja pastu tak perasan sampai dalam kereta. Bila kereta jalan je aku teraba-raba handphone dalam beg tangan. pergh! nasib baik tergerak hati nak tengok handphone. Cari-cari tak jumpa aku terus pecut yang tak berapa nak pecut masuk sushi king balik. Nasib baik ada lagi atas meja bersama mangkuk sushi yang kami makan tadi. Belum dikemas dan diusik. Pheww! Lega.

Alhamdulillah.

nota : balik kerja tadi aku drive lagi. As usual ada instructor kat sebelah yang tak berhenti bercakap. haha. tiba-tiba teringin nak bawak kereta manual. Ada sape-sape nak offer test drive kereta manual kat aku tak? please!! *sambil mata bersinar bergemerlapan*

2 comments:

(-_-") said...

meh2 aku ajar bawak manual macam aku ajar sue. =D

nuyuljana said...

so sweet!

thank you :)