Tuesday, August 18, 2009

Tersentuh

waktu lunch tadi, aku terus bergegas ke cafe untuk menapau makanan. cafe tersebut terletak di depan bangunan tempat aku bekerja. kebetulan hari ini kelihatan bangunan aku dipenuhi oleh sosok badan manusia. mungkin mereka menghadiri kursus keusahawanan di tingkat atas. sewaktu memasuki semula bangunan, rakanku menolak pintu. kelihatan ada lelaki juga mahu keluar. sesudah kami masuk dan lelaki itu keluar, secara auto aku mau menutup kembali pintu memandangkan bangunan aku memang berhawa dingin. tiba-tiba aku merasa tangan aku disentuh padu. ah! damn! lelaki itu juga mau menutup pintu rupanya. lantas aku melepaskan genggaman pada pemegang pintu dan berjalan menuju ke opis dengan wajah merah merona tanpa melihat wajah lelaki itu. anggap sahaja ia kemalangan yang tidak disengajakan. apa kes dia pegang tangan aku? huwaaaaa..!! aku tak rela! :(

17 comments:

Liliyuli said...

tak sengaja je tu..

psssstttt...hensem tak weh laki tu? kalo hensem xpe la kot..ekeke

imHepPie said...

kalo ensem aku pon rela..buat2 tpegang lagik utk kali kedua, ketiga muahahaha

bias® said...

abes lah. hamil lah lepas nie.

naz said...

aiseymen teransang tak? hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> hensem tak lelaki itu?

hahhahha kalau tak....takkan muka mu merah merona....hahhahaha

Monkey D Luffy said...

perlu samak ker?

haha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wei....ni dah hari rabu...

tersentuh lagi ker?

hahhaha ker dah tersentuh hati mu....

keekkekke

zairi said...

eh...terpegang ke? sori la. x sengaja tadi.

nuyuljana said...

lili - hehe. aku tak check plak hensem ke x. cuma aku perasan dia putih. ;p

imheppie - harap2 lelaki itu hensem!

bias - hahaha. komen ko sumpah lawak! XD

naz - shhh.. jgn la tanya soalan camtu. malu i! :))

yanie - i malu sbb dia tersentuh tangan mulus i la. :)

luffy - nak kene samak ke sertu ni?

yanie - kalau berulang lagi, i tgk muka die ok?

zairi - oh, awk ke yg terpegang td? ok skrg byr ganti rugi. hehehe

Rozita said...

siapa agaknya lelaki yg bertuah iteww

lumut said...

wah!!
kalo ensem mesti tak basuh tgn..
hahaha

ayampinko said...

kompom tak basuh beb..mandi siap balut ngan pelastik tu..malam kalau mimpi tu kompom la..siap tepok2 bantal...huahuahua..

ghoniest said...

cam lam movie la plak...
ngee~

KiMiE said...

i rasa laki tu dah aim yu punya tgn tu..da ada peluang dia pegang la..nasib baik tgn je..hehe..

salam kenal..

nuyuljana said...

rozita - harap2 dia adalah fizo omar. ngeh3

lumut - kalau hensem aku plak pegang tangan dia. boleh tak agak2 ko? hahaha

ayam - aku terus bandage tgn klu dia hensem. apa pasai aku mau tepuk2 bantal?

ghoniest - hehehe. life is a drama. :)

kimie - hahaha. klu pegang tmpt lain, kompem kaki aku di bibirnya! salam kenal. ;)

Paradoks said...

Gua mewakili seluruh ahli PARADOKS mengucapkan selamat ber Ramadhan kepada kalian dan moga Ramadahan kali ini menjanjikan seribu kerahmatan buat kita semua. amin.
-Aloy Paradoks

aloy_paradoks said...

no akuan gua tanak ke?