Friday, July 3, 2009

Gathering 1987

korang pernah rasa satu perasaan ni tak? perasaan ni bila datang je, aku rasa dada berat gilew. air mata mula nak meleleh. hilang nafsu untuk bercakap atau senyum. perasaan ni berat ke negatif. boleh buat orang tak ada mood. dengar lagu rock kapak dari celah headphone pun tak mampu redakan perasaan ni. kalau korang buka kamus dewan bahasa dan pustaka, cari perkataan yang bermula dengan huruf 's'. bukan superman la badul.

the correct word to describe this feeling is sebak.

secara jujur, aku sangat malas untuk bekerja hari ini. mau saja aku packing barang dan tahan bas ekspress tepi highway. haha. ok, aku bergurau je.

buat teman-teman yang hadir gathering di melaka hari ini, selamat bergembira aku ucapkan. moga kalian tak lupa aku. sila jangan ambil gambar banyak sangat. nanti aku jeles sape nak pujuk.

11 comments:

♣haNie♣ said...

nk tahan bas tu..sila pakai bj cerah2 sket..
hahahahaha!!

wan87 said...

salam...tny ni sapa? awk group 87 ke? g gath x? sy g.. x pe sabar ek./..

VIP| fLoRa ™ © said...

nuyul, masih sempat utk g.. cap pn gerak lewat dr jb.. lgpn ada yg btolak mlm disbbkn keje.. aktiviti mulai esok.. :)

p/s : anything msg or call me via

gna hp dgn code ini

0123ghk8pu

ayampinko said...

apepasal nko sebak..tampar kang trus nangis..
to yanie : drebas tu nampak la..

aloy_paradoks said...

sebak tu same dengan sebu..

Monkey D Luffy said...

siapa yg lukakan hatimu

huhuhu

haruan tasek said...

sedih tak jumpa member le nie..hu..hu

vidadarisakura said...

sian bah,
pegi jak la bah..hee

-Ain-Dak In- said...

jadi..rugas aku hari ni,tok menjeloskan ko,,
ahhh..
KAMI SEMUA HAPPY KAT SANA...
YUUUUUHUUUUUUUUUU.....
LAALALALALA~~~~

nuyuljana said...

hanie - haha. ko ingat aku pekerja PLUS ape mau pakai baju cerah2? ;p

wan - salam kembali. xg la. i've seen ur pics. :)

flo - next time la aku g! :D

ayam - aku memerlukan tamparan ko waktu begini.

aloy - ntah. sebu sama tak ngan tepu? ;)

luffy - mereka yang menayang2 gambar sewaktu gathering yg telah melukakan hati aku wahai kapten!

haruan - taw xpe. :(

vivi - manyak keje. tabuleh pegi la syg.

ain - engkau memang keji! aku debik jugak kang!!

ummuhadhra said...

oittt... hahaha.. lame gak aku x blogging..

huhuh.. nway, saje nk gtau ko.. ak g gath.. hahaha.. saje nk jeleskan ko...

sekian...