Monday, June 1, 2009

Bertemu Yuna

Gembira! itu lah perasaan yang boleh aku gambarkan sewaktu bertemu yuna malam tadi. pertama kali melihat dia perform secara live depan mata! huh! namun, aku agak kecewa kerana dia tidak menyanyikan lagu rocket! but, it's ok. at least i've seen her last nite right? hee~

aku nak ucapkan terima kasih kepada guys yang tolong parkingkan moto aku. aku tak sempat nak berkenalan sebab aku pemalu. plus, aku sudah lambat mahu tengok yuna. but they were so sweet. ayat yang aku paling tak tahan

"nak saya tolong parkingkan moto awak ke?"

"em, tak menyusahkan awak ke?

"ish, tak pe. saya memang suka tolong orang."

"awak sorang ke?"

"yup."

dem! tak sangka ada lagi rupanya lelaki yang baik kat johor ni. siap bahasakan diri "saya", "awak"!!! ha ha. dan paling kelakar bila dia tak boleh start moto aku.

"eh, nape moto awak ni tak leh start?"

"oh, angkat stand dia."

hahahaha. aku gelak dalam hati. neway, kalau awak baca entri ni, sila tinggalkan mesej. mungkin nanti saya boleh belanja makan sebagai tanda membalas jasa awak tu. :)

aku mau nangis jugak la sebab letih cari member aku sampai setengah jam. ramai gila orang da macam lautan manusia! luckily, i found her!!! banyak benor setan tanduk warna-warni aku nampak. mungkin aku sudah boleh melihat alam ghaib. tapi kenapa jumpa kat jom heboh je eh?

nota big fans yuna : aku mau lihat yuna dari dekat. harap lepas ni dia akan buat performance around JB. aku mau bergambar dengan yuna macam budak hijau juga!

28 comments:

makcik rokiah said...

owh.. love story tu mmg sangat bes...

nanti free pi dengar 'cartoon couple' pon bes..

yeay..!!

ayampinko said...

hi there..kirim salam kat mamat parking ek..

yuna besh..

nuyuljana said...

makcik - medley love story + lucky besh. lagu yuna sumenye besh lor! hee~ ;)

ayam pink o - hye juga. xbuleh nak kirim salam coz xkenal dia. *sigh*
yuna memang besh! XD

mrblind said...

ceh..dengan awek tolong la..hahaha

nuyuljana said...

ha ha.

itu lah kelebihan jadi perempuan.

:))

xull said...

stuju ngn mrblind.

addyaholix said...

oh kamu yang saya tolong malam tadi ke?

najwa hazirah halmi said...

yuna mmg besh!
she's my senior kat uitm..

wa ader kat perak..
tgk kat tv3 jer..
tp terlepas!
amat sdey!

CaPiQa said...

saya bertemu yuna juga. dekat. mau jarak seinci juga boleh.

tapi hanya di kaca tv. haha.. xD

lelaki baik itu ada. tapi populasinya semakin minoriti. ^_^

Muhamad Afique Kamarunzaman said...

hey there thanks for ur comment 'makan dalam'..

nice to know u...

jom follow my blog! hehehe!!

nuyuljana said...

xull - bahagia nya jadi perempuan. hee~

addy - muahaha. percubaan yang baik. dia tak se'macho' anda. ;)

najwa - hehe. xpe. lain kali bole g. dia banyak buat performance area KL jew.. tu yg payah.:D

capiqa - ha ha. jangan dekat sangat ngan tv. rabun kang. i hope i'll meet one of the minority. amin. :)

afique - ur welcome. nice 2 know u too. XD

atle ♥ waT¡e said...

hehe..ntah² mamt tu pun tulis blog..n suh kamu tinggalkan jejak..mo blanja mkn then jalan², dating²..hehehehe

nice blog!

nuyuljana said...

suda check. tak ada ar! huk2.

neway, thanks 4 the compliment. ;)

khairi yusof said...

uh..kot2 mamat tu mamat jaga parking.tak sempat nak mintak duit,u dah blah..tak pun segan nak minta duit parking sbb tak reti start scoot u kot..hahahahaha;)

ps:love story begin here..sape2 nak wat novel,sile perhatikan blog ni;-)

CaPiQa said...

haha.. suda rabun pun. tapi relax. 25 saja. ekeke.. xD

(sambil jarakkan diri dari tv)

yep. kamu ambil seorang saja oke? saya mahu seorang juga. *wink2*

nuyuljana said...

khairi - this is not a love story blog ogey? weekkk!! =P

capiqa - hmm.. ok2. i'll take 1 only. u can take the rest. XD

ayampinko said...

lelaki nak nampak jahat la..baru nampak kuat..sebenarnya baik tau..
macam kitowang..

nuyuljana said...

haha.

yerp. i noticed bout that.

yg nampak baik ni yg slalunya agak bahaya.

tp camne eh nak bezakan yg nampak jahat tp baik dengan yg nampak jahat tp mmg jahat?

hee~

Basuh Baju said...

deeper conversation yuna nyanyi x? pergh,,terbaik wei yuna!

nuyuljana said...

tak. yuna nyanyi medley lagu love story by swift taylor dan lucky by jason mraz.

:)

she's owes da besh!

ayampinko said...

haha senang jer..nak blajar..?
pengerasnyer cendol pulut, satay kajang ngan rozak sbang ss15..ada bran?

nuyuljana said...

jauh sangat maa mau turun KL. mee rebus hj. wahid sudey.

haha.

ayampinko said...

ok sedap jugak tu..
tapi kat ner tu..?

nuyuljana said...

stulang JB.

ha ha.

ayampinko said...

ok bungkus 4..
anta guna pos laju..
alamat shah alam ..
er...udang lebih r..

nuyuljana said...

ehehe.

aku syak smpai shah alam,

van courier bau mee basi.

=))

ape jwpn utk soalan aritu?

ayampinko said...

huh ari tu..?
soalan aper ek..
theori pitagores ker..?
luper la..update balik..

nuyuljana said...

hahaha.

ko ni byk mkn semut!

aku tnye soalan penaakulan mantik.

camne eh nak bezakan yg nampak jahat tp baik dengan yg nampak jahat tp mmg jahat?