Wednesday, June 10, 2009

Depan ke Sebelah eh?

aku ada buat satu survey pada teman-teman dan rakan sekerja. suda lama aku kaji benda ni. soalan ini bermain di fikiran aku setelah aku bertemu dengan seorang rakan tidak lama dulu.

soalan : jika anda keluar makan bersama pasangan, posisi manakah yang anda akan duduk?

aku suda tanya kepada beberapa orang lelaki dan wanita. berikut adalah jawapan mereka :-

*******
lelaki A
aku suka duduk depan awek aku sebab aku boleh tengok muka dia puas-puas.

lelaki B
aku suka duduk sebelah sebab lebih rapat. nak pegang-pegang pun line clear. heh!

*******
wanita A
aku suka duduk depan pasangan sebab senang nak berbual. kalau duduk sebelah macam xsyok je.

wanita B
aku suka duduk sebelah sebab boleh baring atas bahu dia.

*******
kalau aku mungkin suka duduk di sebelah pasangan. sebab aku ni pemalu. kalau suda bertentangan mata, aku syak sudu boleh tersuap dalam hidung. haha.

nota : posisi mana yang korang suka? :)

18 comments:

haruan tasek said...

aku suka sebelah kanan perempuan... ia la tak kan tak suka sanding kot.... he..he

nuyuljana said...

haha.

ko memang bijak.

[ a D D y h A I K A l ] said...

wah duk sebelah menyebelah ibarat pembaca berita..

daripada bersanding baiklah di bilik tdo..

dimana atas dan bawah..
depan dan belakang..

• rOozu • said...

sy suka 22!!
betol lah kalau sanding xkan nak depan2..
hehe~

macha_sezs said...

hahaha.

a ah kan. sebelah ke depan??

hishh..mana plak mau nye kalau ikut sebelah..


hehehe.

░♥si lampu neon♥░ said...

mana2 pon boleh hehehe

khairi yusof said...

apa kata..amik kusi satu lagi,duk tepi meja makan tu.means..tak tengah,tak tepi..abis cite..ok?;-P

Monkey D Luffy said...

bg jer apa posisi... aku suka

hahaha

poyotito's said...

cilakak..!!
sama beb.


gua pesen malu makwe tengok anak mata gua yang jernih ni.

HA HA!

Muhamad Afique Kamarunzaman said...

to me both side saya suke...

kalo time marah duduk sebelah...
sebab malas nk tngk muke n boleh merajuk2...mengharap die pujuk dan membelai tangan ku...
hehehe!!

kalo time happy and banyak story,mmg lah duduk depan2 muke!


most of the time we will spent face to face lah...
becoz kitorg suke story mory and suke mkn!
kalo sebelah2,payah nak mkn!

hehehe!!

peace!

xull said...

aku suka duduk atas pempuan. Tebaik wooook! hahaha

ayampinko said...

memana ok..tapi kalau ngah makan..aku suka duk depan-depan...sebelah-sebelah..tak sakit ker tengkok korang..
malu konon..cet podah yang sobonar e kek umah makan sepah jugak..

nuyuljana said...

hykal - heh. lucah! haram weyh bab belakang. hahaha.

roozu - hee~ kalau sanding depan2, payah la nk bergambar ats pelamin.

macha - xkesah la. janji bukan sebelah awek org lain. hehe.

neon - yup. yg penting kenyang. :)

khairi - itu dah kire posisi mane eh?

luffy - hahaha. lain mcm jew bunyi. XD

poyotito - hahahahaha. jernih ke anak mata ko. aku syak mesti bersinar2 kn? ;)

afique - i bet ur days are brighter than me! ah, jelesnye! huk2

xull - erk? hahaha. mengong.

ayampinko - hehe. xde la bersepah mana. memang sakit boleh tahan la tengkuk nk pusing je. aku rasa org yg da bese mkn ngan pasangan xde rase malu n kekok lg kot? :)

ayampinko said...

pompuan malu ok lagi..
nie pahal plak lelaki yang malu..
ade wooooo...

nuyuljana said...

hahahaha.

yg tu aku tak ley jwb sebab aku bukan lelaki. suh poyotito tlg jwb.

he he.

StingRay said...

kalau awek duduk atas riba sambil suap...amacam?



rasa-rasa naik berbulu tak tokey kedai tgk?

~lala~ said...

sebelah lo~
coz nampak lagi mesra kot..
duduk sebelah pun still bley communicate apew.....

nuyuljana said...

stingray - hahaha. satu kedai bole berbulu tengok agaknya.

lala - weyh, sorry to hear bout u n him. neway, chill out. hadapinya dengan senyuman. i know u r strong gurl. ;)