Wednesday, December 1, 2010

Foot Detox Patch

Hello.. hello baby you called i can't here a thing.

hehe. menyanyi la pulak. semalam aku try produk baru iaitu foot detox patch. aku beli online dengan harga RM20. ada 10 keping di dalamnya. Nak beli kinohimitsu macam belum mampu. so, ni je la yang termampu.

first time pakai aku rasa cam ada benda lalu kat tapak kaki. huhu. macam best je. aku pun sarung la stoking sebab kebetulan semalam sejuk gila. ape lagi terus ngorok la kan. hehehe. bila bangun pagi, aku terus bukak benda tu. ni la hasilnya. sisa toksid yang dinyahkan.


banyak nye toksid. erk! ada minyak2 dan baunya busuk gila. hahaha. tapi rasa cam ringan sikit badan. malam ni nak pakai lagi la. heee~ =)

1 comment:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

slimming patch pun ada kan..?

hehehhe akak lom try lagi....