Tuesday, May 24, 2011

Aktiviti Hujung Minggu

Hujung minggu haritu, aku kemas bilik. Belek-belek jumpa purse lama, ada terselit gambar ex-boyfriend. OMG! Dah lima tahun baru aku tengok balik gambar tu. Perasaan aku? Takde perasaan. Aku dah lupa banyak perkara tentang dia. Nama dia aku still ingat tapi birthday dia aku dah lupa. Bulan dua belas dekat-dekat dengan birthday aku tapi aku tak sure bila. Padahal aku ni bab birthday orang sangat alert. Pastu jumpa hadiah birthday yang skandal kawan bagi. Adik aku suka main hadiah tu. Siap hafal lagu tu kalau dipusingkan. Aku tak taw la nama benda tu. Ala, kalau pusingkan kuncinya keluar lagu. Paling best, belek album masa aku kecik. Dem cute! hahaha. Ok takde la cute mana. Nak tengok ke? Nah!


Ni gambar masa umur 1 tahun

Haaa.. dua tiga hari lepas aku ada mimpi seram. Mula-mula mimpi hantu, lepas terjaga aku tido balik. Then aku mimpi kena buang kerja pulak. demm! Apa punya mimpi ni. Kasi stress aje. Cuba la kasi mimpi orang yang aku suka ke, ceria sikit hidup aku. haha. Lagi satu, semenjak dua menjak ni aku selalu mengalami dejavu. Tadi pun aku ada mengalaminya. Dan bila aku rasa dejavu, secara auto mulut aku akan menyebut dejavu dalam nada berbisik. Kenapa eh?

2 comments:

RedNema (-_-") said...

teettt!!!!!!!!
nampak pampers.
kahkahkah.

efanina said...

kiuuttt sgt