Friday, December 2, 2011

Chasing Pavement

Bangun tidur pagi tadi aku terasa ada orang tidur sebelah aku. Bukak mata aku nampak Abah baring sebelah aku. Mengadu pinggang dia sakit. Aku terus duduk memikirkan solution yang terbaik. Aku minta akak yang cuti. Hantar Abah ke hospital untuk check x-ray. Masa hari Abah jatuh bilik air tu aku dah suruh pergi hospital tapi Abah kata tak payah. Alhamdulillah tak ada yang patah. Cuma bengkak pada pinggang. Syukur lah tak ada yang serius.

Oleh sebab akak aku cuti dan pagi tadi hujan, aku terpaksa menyusahkan orang lain. Tumpang kawan aku. Pick up aku depan pintu rumah lagi. Oh terharunya. Sorry sebab aku susahkan kau. Sorry sebab aku senang sangat sebut perkataan 'sorry'. Aku rasa bersalah sebenarnya menyusahkan orang lain. By the way, terima kasih banyak-banyak. Aku memang dah niat nak belanja kau. Tunggu la masa yang sesuai. Thank you taw! Jasamu dikenang.

Tiba-tiba aku rasa nak end up something. It's getting complicated. Don't know what will happen next. I'm getting scared with my future.



mood : celaru!

nota : It's raining out there.

2 comments:

pakngah.misteri said...

hello sis.. i mean nothing about that 'sorry'.. that was my 'stupid' joke.. if you feel uneasy about my 'stupid joke', i am sooooo sooorryyy..

gua tak kesah pon tolong kengkawan. as i said; hari ini hari kamu, mungkin esok lusa tulat dan langkat hari gua pulak..

sooo soooorryyy.. for my bad joke~

nuyuljana said...

hello bro. no worries. aku tak kecik hati langsung kat kau. in fact, that's the truth.

so, tak payah nak rasa bersalah bagai. hahaha =P